Elderlearns platform matcher ældre og sprogstuderende udlændinge. Simpelt og sikkert.

 

 
Elderlearn Match.png
 
 

SÅDAN FUNGERER PLATFORMEN:

  1. Ældre og sprogstuderende tilmelder sig på Elderlearn.dk
  2. Vi matcher de bedste par ud fra afstand, tidsrum og interesser
  3. Når et par er matchet får de begge besked og mødes hos den ældre
  4. Vi får løbende feedback om hvordan besøget forløber

Møderne er planlagt til at være én gang om ugen af minimum én times varighed. Det er dog op til den ældre samt sprogstuderende om de vil mødes hver uge eller hver anden uge.

For at sikrer et trygt og godt første møde, bliver der sendt 20 spørgsmål med emner, der kan tales om til første møde, derudover indhentes der straffeattest for alle de sprogstuderende der skal besøge den ældre.

Hvis et besøg går i stå, hvilket der kan være forskellige årsager til (Job, ferie, sygdom el. lign.), sørger Elderlearn for at få gen-matchet den person der stadig har mulighed for at afholde besøg.

For yderlige spørgsmål se vores FAQ side eller kontakt os.


“DET SKAL VÆRE SJOVT OG HURTIGT AT LÆRE DANSK”

ER DU SPROGSTUDERENDE? SÅ Lær dansk og om dansk kultur med elderlearn

Vi vil gerne hjælpe danskelever på Dansk 1, Dansk 2, Dansk 3 og hvilken som helst anden danskuddanelse som der tilbydes i Danmark.

Dette gør vi ved at arrangere et møde mellem en dig som sprogstuderende, der er i gang med at lære dansk, og en ældre dansker. De ældre danskere nyder dit selskabet, og du kan øve dig på at snakke dansk samtidig med at du lærer mere om dansk kultur og historie. 

Er du studerende ved IA Sprog, Studieskolen, Københavns Sprogcenter, Vestegenes Sprog- og Kompetence Center, Høje-Taastrup Sprogcenter eller en hvilken som helst anden sprogskole i København, Frederiksberg, Ishøj eller Høje Taastrup, så meld dig til i dag.

Vi vil gerne hjælpe alle med at lære dansk på en hurtig, sjov og anderledes måde.

Tilmeld dig her