Vi har et netværk af ældre og udlændinge. Vi søger for at sætte jer i kontakt og sikrer, at I altid Har en god oplevelse.

 

Vores system:

  1. Vi modtager tilmeldinger fra ældre og udlændinge
  2. Vi arrangerer et møde mellem en udlænding og en ældre der bor tæt på hinanden
  3. En medarbejder fra Elderlearn deltager i det første møde. Hvis alt går godt fortsætter besøgene hver uge.

I mødes hver uge på samme tidspunkt som jeres første møde, medmindre andet aftales.

De besøgende udlændinge modtager ugentligt en mail med 20 spørgsmål, der kan hjælpe dem med at føre en samtale på dansk om nødvendigt. De fleste gange vil det ikke være nødvendigt at bruge spørgsmålene. I får dem alligevel, så vi er sikre på, at I altid får et godt besøg.

De modtager også en SMS to timer før deres besøg, der minder dem om aftalen.

For yderlige spørgsmål se vores FAQ side eller kontakt os.


“DET SKAL VÆRE SJOVT OG HURTIGT AT LÆRE DANSK”

Lær dansk sprog og kultur

Vi vil gerne hjælpe danskelever på Dansk 1, Dansk 2, Dansk 3 og hvilken som helst anden danskuddanelse, som du studerer. 

Dette gør vi ved at arrangere et møde mellem en dig, der er i gang med at lære dansk, og en ældre dansker. De ældre danskere nyder dit selskabet, og du kan ligeledes øve dig på at snakke dansk samtidig med at du lærer mere og dansk kultur og historie. 

Er du studerende ved IA Sprog, Studieskolen, Københavns Sprogcenter, Vestegenes Sprog- og Kompetence Center, Høje-Taastrup Sprogcenter eller en hvilken som helst anden sprogskole i København, Frederiksberg, Ishøj eller Høje Taastrup, så meld dig til.

Vi vil gerne hjælpe alle og enhver med at lære dansk på en hurtig og sjov måde.

Meld dig til her.